Zhejiang Naibang ventilen Co., Ltd

Produkter

Nyheter
Hem > Nyheter > Innehåll

Flänsad vridspjäll bra flytande kontroll egenskaper

Zhejiang Naibang ventilen Co., Ltd | Updated: Mar 05, 2018

Butterfly plätera av ventilen installeras i diametrisk riktning mot röret. I flänsen vridspjäll kropp cylindriska kanalen, skivformiga fjäril plattan runt axeln av rotation, är rotationsvinkeln för 0 °-90 ° mellan, roteras 90 °, ventilen fullt öppet läge.

Fläns vridspjäll struktur är enkel, liten storlek, låg vikt, endast av ett fåtal delar. Och behöver bara rotera 90 ° kan snabbt öppna och stänga, enkel operation, medan ventilen har en god vätske kontroll egenskaper. När fläns vridspjällventilen är i fullt öppet läge, är tjockleken på skivan bara motståndet när mediet strömmar genom ventilhuset. Det tryckfall som produceras av ventilen är därför mycket liten, så det har bättre flöde kontroll egenskaper. Fläns vridspjällventil med en förseglad tätning och metall tätning två förseglade typ. Elastisk tätning ventiler, tätningar kan bäddas in i ventilhuset eller bifogas fjäril plattan runt. Fläns vridspjäll i en mängd produktion branscher, programmet på många sätt, tack till kraftfull prestanda, liten och lätt att bära, materialet har en stark motståndskraft mot stress. I verkliga livet-programmet fläns vridspjäll operationen är enkel och lätt att använda, på samma gång ventilen har bra flytande kontroll kännetecken, djupt älskad av majoriteten av användaren. Fläns vridspjäll temperatur för ≤ 120eller ≤ 150, nominellt tryck ≤ 1.6Mpa, i alla branscher är särskilt tillämpliga för tvåvägs tätningen och ventilhuset lätt till korrosion tillfällen, för att reglera flöde och cutoff media. Vridspjäll flänstyp är uppdelad i metall tätning och mjuk försegla två slutna form. Fläns vridspjäll i kontrollen av temperaturen har också sitt eget unika sätt, vanligtvis uppdelad i Förvärmnings avsnitt, värme avsnitt och blötläggning avsnitt, kan vara en god kontroll över de olika stadierna av temperaturen, i serietillverkning , att uppnå den högsta och bästa effektiviteten. Först av allt, säger vi hur ventilen skall förvaras före användning av lagring. Fläns vridspjäll vårdnad: installation av flänsen innan ventilen bör förvaras i en torr lager, och inte skall blockeras i båda ändar av kanalen på måfå; vårdnad för en lång tid Fjärilsventil bör rengöras regelbundet, torr, sedan försluts i båda ändar med ursprungliga stängningen säkerställa att hålrummet ren och skydda tätningsytan. Färdiga vårdnad, kommer vi att förstå användningen av fläns vridspjäll och underhåll. Fläns vridspjällventil används om du behöver justera flödet av användning, justera enheten öppna manöverplatsen; Switch frekvens av fläns vridspjällventilen, i 3 månader, ska öppna locket snäckväxel att kontrollera huruvida normalt smör för att bibehålla lämplig mängd smör. Fjärilsventil installeras efter användning, bör regelbundet kontrollera användningen av ventilen effekten, om underlåtenhet att omedelbart uteslutas.


Förfrågning
Om du har någon förfrågan om offert eller samarbete, är du välkommen att maila oss på sale@nipovalve.com eller använda formuläret förfrågan nedan. Våra säljare kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Tack för ditt intresse för våra produkter.
Kontakta oss
Adress: No.43 Zhongxing Road, Tangtou Industrial Zone, Oubei Town, Yongjia County, Wenzhou, Zhejiang, Kina
Telefon: +86-577-67991298
Fax: +86-577-67991298
E-post:sale@nipovalve.com
Hem | Om oss | Produkter | Nyheter | Utställning | Kontakta oss | Feedback | Mobiltelefon | XML | Main sida